Pendarovski e l ëshon kolltukun e presidentit, ja shkaku! (Foto)

Presidenti Stevo Pendarovski e ka lëshuar kolltukun e presidentit. Ai nuk ka dhënë dorëheqje, por kolltukun ua ka lëshuar fëmijëve nga shkollat fillore Kole Nedelkovski dhe Kuzman Josifovski-Pitu, që e kanë vizituar në kabinet, në kuadër të ditëve të hapura të kabinetit.

Reklame