Pendarovski: Rrjeti 5G, sipas rregullave të NATO-s (VIDEO)

Advertisment

Operatorët celular duhet të bëjnë kujdes në përgatitjet për sigurimin e rrjetit 5G në vend, vlerëson Presidenti Stevo Pendarovski.

Në seancën e Këshillit të Sigurisë, institucionet u angazhuar për përgatitjen e nevojshme administrative, përfshirë edhe ndryshimet e nevojshme ligjore për instalimin e këtij rrjeti në vend. Mes tjerash, Këshilli i Sigurisë Kombëtare konstatoi se gjendja në vend dhe në rajon është e qëndrueshme dhe nuk ka rrezik për cenim territorial.

Reklame

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ft1C_ilWh8o&feature=emb_title