Pendarovski: Virusi për fat të keq do të jetë realiteti ynë

Presidenti Stevo Pendarovski në ‘Facebook’ në lidhje me coronavirusin, shkroi se përderisa ekspertët shëndetësorë nuk gjejnë vaksinë kundër COVID-19, virusi për fat të keq do të jetë realiteti ynë.

“Virusi godet familajrët tanë, miqtë tanë dhe personat që njohim. E rëndësishme është që secili prej nesh ta dijë rolin që e luan në përhapjen e këtij virusi apo në uljen e numrit të të infekturave”, shkroi Pendarovski.

Reklame

Ai ju bëri thirrje qytetarëve të mbajnë përgjegjësi me qëllim që të mbrohet shëndeti persona por edhe shëndeti i atyre rreth nesh./Telegrafi/