Për 2 mijë euro borxh përmbaruesit ia bll okuan shtëpinë (VIDEO)

Për borxhin e papaguar të rrymës prej 2000 euro, përbaruesit i kërkojnë 12 mijë euro. Vajdin Ejupit nga Patishka Reka e Shkupit, thotë se në pamundësi për të shlyer borxhin, përmbaruesit i’a kanë bllokuar shtëpinë dhe gjithë pronën në fshat për të cilën ka punuar gjithë jetën, shkruan gazeta LAJM. Ai aktualisht jeton në lagjen Vizbeg ndërsa rrëfen se nuk ka asnjë të ardhur nga shteti.