Për herë të parë në historinë e Minnesota-së, u lejua të dëgjohet thirrja e ezanit në ambient të hapur (VIDEO)

Për herë të parë në historinë e Minnesota-së ??, u lejua të dëgjohet thirrja e ezanit në ambient të hapur nëpërmjet të një altoparlanti të vendosur në çatinë e xhamisë Darul Hixhreh në lagjen Cedar-Riverside.

Ezani do të thirret në këtë formë 5 herë në ditë gjatë gjithë muajit të Ramazanit.

Reklame

Thuaj #ELHAMDULILAH dhe #shpërndaje këtë lajm të gëzueshëm për çdo musliman! ?