Për herë të parë në historinë e Serbisë, në Parlament do të ulet një deputete me mbulesë

Advertisment

Për herë të parë në historinë e Parlamentit të Serbisë, do të ulet një deputete muslimane me mbulesë. Ajo është Misala Pramenkoviq nga Partia për Drejtësi dhe Pajtim që drejtohet nga hoxha i njohur i Sanxhakut, Muamer Zukorliq, njofton SHENJA.

Zukorliq madje u shpreh i kënaqur nga rezultati i zgjedhjeve dhe nga fakti se nënkryetarja e Partisë znj, Pramenkoviq është deputetja e parë me mbulesë që do të ulet në Parlamentin e Serbisë.

Reklame