Për leshje e ar matosur në Shkup dy shqiptarë mbeten të vr arë

Alsat jozyrtarisht mëson se në orët e hershme të mëngjesit, diku rreth orës 03 në rrugën Makedonska-Kosovska Brigada,

në afërsi të pompës së benzinës “Mak Petrol” në Lagjen e Fushë Topanës ka ndodhur një për leshje e ar matosur me çrrastë dy persona kanë mbetur të vr arë.

Burime të Alsat nga MPB-ja njoftojnë se dy vik timat janë Afrim Berisha dhe Burim Vardar, të cilët janë qëlluar në makinë.

Forca të shumta policore janë në vendngjarje dhe po hetojnë rastin.

 

Tani për tani nuk dihen motivet e për leshjes. Ministria e Brendshme gjatë ditës pritet të del me detaje rreth këtij incidenti të ar matosur.