Për një ditë 777 shkelje për mosmbjatje të maskës

Advertisment

Ministria e Punëve të Brendshme informoi gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 777 shkelje

lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale.

Reklame

Nga atje u bëjnë apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të parandalimit dhe mospërhapjes së koronavirusit.