Për një javë marketi VERO mëson shqip

76

Marketi VERO në njërin nga filialet e veta kishte vënduar një tabelë ku konsumatorët e vet i informonte edhe në gjuhën shqipe në lidhje me përdorimin e parkingut, raporton Tetova1.

Por ajo që bëri lajm ishte shkaravitja që ishte bërë në përdorimin e shqipës duke përdorur një gjuhë të pakuptueshme dhe me plot gabime. Ragimet ishin të shumta të cilat e cilësonin si tallje me gjuhën shqipe.

Por VERO ka vendosur të reagon duke ndryshuar shkrimin në tabelë dhe vendosur një shqipe të pastër dhe të kuptueshme për konsumatorët shqipfolës.