Përfundojnë në pránga dy persona në Tetovë

Mrëmë rreth orës 20 e 20 minuta, në rrugën e Ilindenit në Tetovë, pjestarët e policisë nga Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë, kanë privuar nga liria 46 vjeçarin M Z nga Reçica e Vogël dhe 40 vjeçarin R Z nga Ladorishta e Strugës,

për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur mar ijuanë.

Reklame

Dy personat në fjalë, janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgatitet parashtresë adekuate.