Përgja.ken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vde.kur brenda 48 orëve

21

Shtatë të vde.kur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre ak.sidente fa.tale.

Pesë vik.tima vetëm mbrëmë humbën jetën në ak.sidentin e rëndë që ndodhi të martën pak para mesnate në Draçevë të Shkupit, ku humbën jetën tre meshkuj dhe dy gra.

Sipas policisë, makina e tipit Renault 5, për arsye ende të panjohur ka dal në korsinë e kundërt dhe ka go.ditur kamionin që po transportonte mbeturina.

Dy vik.tima të tjera u regjistruan në dy ak.sidente të ndodhura, njëri në Shkup dhe tjetri në Tetovë.

Një vajzë dy vjeçare dje iu nënshtrua pla.gëve të marra pasi u go.dit nga një veturë me tabela të Shkupit.

Shoferi me iniciale A.S 35 vjeçar, i cili dyshohet se e ka go.ditur vajzën, me të njëjtën veturë e ka shpie vik.timën në spital e cila fatke.qësisht nuk u mbijetoi pla.gëve.

Para 48 orësh, po ashtu një 17 vjeçar nga Tetova gjithashtu ndërroi jetë pas ak.sidentit të dyfishtë në qytet.(INA)