Përgjysmohen votat e PDSH-së

Partia Demokratike Shqiptare e udhëhequr nga Menduh Thaçi ka aritur të fitojë vetëm një deputet në zgjedhjet e djeshme parlamentare.

Në bazë të rezultateve fillestare jozyrtare nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare, nga 3.421 vendvotime të përpunuara nga gjithsej 3.480 vendvotime,

Reklame

PDSH ka fituar vetëm 13 563 vota që është më shumë se 17 000 vota më pak krahasuar me zgjedhjet e fundit parlamentare të vitit 2016, informon portali “tetova1”.

Në zgjedhjet e 2016. PDSH fitoi 30 964 vota dhe mori dy mandate deputetësh. /tetova1/