Përhapja e koronavirusit, Elvis Naçi ka një mesazh për të gjithë: Sprovë të vështirë, Zoti na ruajtë ne dhe popullin tonë

Përhapja në masë e koronavirusit në Kinë, por dhe rastet e shumta të regjistruara së fundmi në Itali, kanë bërë që shumë shqiptarë tashmë ta marrin më seriozisht këtë situatë.

Rreziku që i kanoset vendit tonë nga kjo sëmundje ngjitëse vd ekjeprurrëse ka sjellë edhe reagimin e personaliteteve fetare në vend, ndër ta edhe hoxha i njohur Elvis Naçi.

Reklame

“Vëllezër dhe motra, Bota po përballet me një sprove të vështirë e cila është përhapja e CoronaVirus.

Përpos këshillave mjekesore nuk duhet të lemë anash edhe lutjet! Zoti na ruajtë neve dhe popullin tonë nga çdo lloj sëmundje! Amin”, shkuruan ai në rrjetet sociale.