Përkujtim nga familja për një vjetorin e ndarjes nga jeta të dr.Nashit Imerit

Kaloi një vit dhe ende nuk mund të pajtohemi që nuk të kemi mes nesh. Bujaria, urtësia, korrektësia dhe besnikëria do të jenë gjithmonë të cmuara e të paharruara për NE dhe gjithë ata që patën nderin të të njohin vd ekja të ndau nga jeta por jo edhe nga zemrat tona.

Dhimbja nuk shprehet as me fjalë dhe as me lotë. Mungesa jote është zbrazëtir që nuk plotësohet kurrë, ndërsa kujtimi dhe malli do të jenë pjesë e jetës tonë.

Një jetë të tërë ia kushtove familjes dhe njerëzve të fshatit Bogovinë si një ndër mjekët e parë të këtij rajoni. Gjithmon punëtorë, humanist, e me zemër të madhe, jeton në kujtimet tona dhe veprat e tua, ndikimi i të cilave ndjehet edhe sot.

Me shumë mall dhe dhimbje të përkujton familja jote, të afërmit tua dhe gjith ato pacient të cilët shumë fortë e ndjejnë mungesën tënde.
Ne do vazhdojmë të jetojmë me dhimbje të madhe për TY por gjithmone shume krenar që të patëm.

E përkujtojn me mall

Familja Imeri