Përleshje me thi.ka në Tetovë

85

Dy të rinj janë plagosur gjatë një përleshje me thi.kë që ka ndodhur dje në oborrin e një shkolle fillore në Tetovë.

Policia ka njoftuar se në pëleshje janë përfshirë 17-vjeçari dhe K. K. (18), të dy nga fshati Veshalë si dhe V.M. (20), I.M. (24) nga Tetova dhe U.A. (19) nga fshati Saraqin.

I dyshuari 17-vjeçar është gjetur arrestuar, ndërsa K. K. është doëzuar në Stacionin Policor të Tetovës. /SHENJA/