Përleshje ndërmjet qytetarëve dhe policisë në karnavalin e Vevçanit

Advertisment

Policia ka vlerësuar se janë shkelur masat mbrojtëse në karnavalin e Vevçanit, për çka edhe kanë realizuar aksionin policor për shpërndarjen e pjesëmarrësve.

“Punonjësit policor kanë ndërhyrë në Vevçani për shkak mosrespektimit të masave dhe rregulloreve për të parandaluar shpërndarjen e virusit korona,

Reklame

gjegjësisht ndalesa për grupimin e më shumë se katër personave, me çka rrezikohet shëndeti i qytetarëve në kushtet e pandemisë”, deklarojnë SPB Ohër.

Raportohet se qytetarët e Vevçanit, përkundër masave kufizuese, kanë tentuar të mbajnë karnavalin tradicional.

Stefan Dimovski nga SPB Ohër, transmeton Meta, ka theksuar se përkundër pajtimit që të mos të ketë grupime, përsëri janë regjistruar grupe të mëdha të njerëzve.