Përlotet edhe Xhensila në emision: Nuk kemi ndenjur kurrë kaq gjatë larg (VIDEO)

Xhensila ishte e ftuar sot tek “E diela shqiptare”, në një intervistë të veçantë, të zhvilluar në një lagje, përballë publikut i cili e ndiqte nga shtëpitë.

Gjatë intervistës Arditi e pyeti Xhensilën për mamin e saj e cila jeton në Kosovë dhe këngëtarja u shpreh se ka 6 javë pa e parë. “Nuk kemi ndenjur kurrë kaq gjatë larg njëra-tjetrës”, tha Xhensila.

“Jam vajza e mamit”, vazhdoi këngëtarja dhe u përlot teksa tregoi se me përkëdheli se ëma e thërret “cocole”.