Përlotet Elvis Naçi teksa tregon qëllimin e Ramazanit! (VIDEO)

Advertisment

Elvis Naçi tregon qëllimin e Ramazanit, ai në një pjesë nga ligjerata e tij ka treguar qëllimin e këtij muaj të bekuar dhe pse duhet agjeruar.

Ndëgjoni videon emocionale në vazhdim:

Reklame