Personi i aksiidentuar sonte në Tetovë nuk ka vd ekur, është në gjendje të mirë, ja emri i tij

258

Nga Spitali i Tetovës demantojnë informacionin se a ksindenti i sontem në Reçicë të Tetovës ka përfunduar me një vi ktimë. Burime nga spitali thonë për Gazetën Lajm se personi që është p erplasur nga vetura nuk ka vd.ekur, por ka marë ca l ëndime trupore. “Ai ka disa frkatura dhe le ndime në fytyrë por nuk është në rr ezik jete. Në spital erdhi me vetëdije të plotë dhe e derguam për çdo rast në neurokirurgji në Shkup”, kanë deklaruar nga spitali i Tetovës për Gazetën Lajm.

Sipas tyre personi i aksidentuar është Dan Veziu nga rrethina e Tropojës në Shqipëri, i moshës 41 vjeçare.