Pesë të vdekur, 164 të infektuar dhe 74 të shëruar nga Covid-19 në Maqedoni

Advertisment

Në 24 orët e fundit janë bërë 1612 testime dhe janë regjistruar 164 raste të reja covid

Shkup 59 ,Kumanovë 12 ,Dibër 18 ,Shtip 17 ,Prilep 1 ,Tetovë 6 ,Strugë 6 ,Bitola 1 ,Kavadarci 2 ,Gostivari 9 ,Probistip 2 ,Demir Hisar 1 ,Sveti Nikole 23 ,Kërçovë 6 ,Resen 1

Reklame

5 persona kan vdekur si pasoj e Covid-19, tre pacientë nga Shkupi, një nga Tetova dhe një pacient nga Resnja.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 74 persona të shëruar nga:

Shkup 42 ,Shtip 7 ,Tetovë 1 ,Strugë 4 ,Veles 1 ,Ohër 6 ,Kavadarci 3 ,Sveti Nikole 2 ,Resen 7 ,Negotino 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 83216 testime covid-19. Sot nuk ka prova brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 8786, numri i pacientëve të shëruar është 4676, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3704.