Pesë të vdekur dhe 175 të infektuar me Covid-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 175 raste të reja me Covid-19 dhe atë në:

Shkup-131, Kumanovë – 24, Tetovë-5, Shtip-2, Prilep-2, Strugë-2,

Reklame

Veles-4, Ohër-1, Gostivar-2, Sveti Nikole 1, ndërsa janë shëruar 18 pacientë.

Gjatë 24 orëve të fundit nga Covid19 kanë vdekur 5 persona edhe atë, 3 në Shkup, 1 në Prilep dhe 1 në Gostivar.