‘Peshku i artë’ me vlerë 1 milion denarë shkoi në Koçani

Ne jemi të kënaqur të paraqesim Jordancho Stojankov, fitues i çmimi kryesor prej 1.000.000 denarë nga llotaria e menjëhershme Goldfish. Fituesi me fat është nga fshati Grdovci i Koçanit, ai është pronar i shërbim automatik dhe thotë se ai është besnik ndaj lojrave të fatit të Lotarisë Shtetërore me të vite më parë.

Me gruan dhe dy fëmijët e tij, Svetlana dhe Jovana dhe me biletën e çastit të lotarisë fituese blerë në Anafil në Kocani, erdhi për të paguar fitimin në rajonin tonë arka në të njëjtin qytet.

Të lumtur dhe të ngazëllyer, ata ranë dakord të ndanin të lumturin me ne histori dhe kështu inkurajojmë lojtarët tanë të jenë këmbëngulës dhe të besojnë në lumturi sepse befason kur më pak e presim. Jordancho, përveç përgjegjësive të përditshme të punës, në kohën e tij të lirë në një shëtitje me familjen tuaj shpesh shkakton lumturi duke blerë çast vreshta Rrushi i çastit i preferuar për të gjithë familjen janë Goldfish dhe Instant hardhia – Shtëpia, Shtëpia e ëmbël. Javën e kaluar, gjatë një shëtitje të përditshme në Kocani, nga dyqan në vend të “Anafil” ata blenë 4 Peshq të Kuq të Verës menjëherë, kryesisht për t’u argëtuar zbulimi i fushave dhe fitimet e mundshme më të vogla. Sidoqoftë, aspak pritet të zbulojë preminë kryesore.

Numri 12, për familjen Stojankovi, plotësoi një dëshirë me vlerë 1.000.000 denarë. Vajzat Svetlana dhe Jovana janë më të lumturat për fitimin, për të cilat shumë ndjekin dhurata, dhe Jordancho dhe gruaja e tij thonë se do të vazhdojnë argëtohuni, por këtë herë me lotarinë më të brendshme të Lotarisë Shtetërore – Shtëpi, e ëmbël Shtëpi

Dyqani “Anafil” në Kocani është një nga vendet më të lumtura në vendin tonë. Me kërkesë të lojtarëve nga rajoni i Koçanit, Lotaria Shtetërore, vitin e kaluar, ajo hapi një arkë për të paguar fitimet e lojërave të fatit, dhe tani lumturia është edhe më afër dhe arrin fituesit më shpejt. Peshku i kuq i Lotarisë së Shtetit fsheh shumë më shumë çmime të holla që janë duke pritur për ju, dhe ne shpresojmë të dëgjojmë nga ju të lumtur tregime./transmeton tetova1