Phatooni , influenceri i parë shqiptarë që prezentohet në RedBull!

Faton Islami ( Phatooni ) eshte influenceri i pare shqiptare ne rrjete sociale qe se fundmi ka qene pjese e gares Red Bull ‘Can You Make It’. Nga 304 influencere te botes Phatooni eshte nje nder 3 influenceret qe do reprezentoje ekipin RedBull X Hyundai.

Bashke me Yulya Ptashka nga Rusia dhe Mauricio Velarde nga Peru, Phatooni do i nenshtrohet gares se udhetimit neper Europe ku destinacioni eshte Berlini. E gjithe gara do shfaqet live ne RedBullTV. Nga gjithe studentet qe kane garuar per te reprezentojne shtetet e tyre, Phatooni bashke me dy influenceret tjere kane qene pjese e gares se Golden Ticket.

Reklame

Phatooni thote se kjo eshte koha me e pershtatshme per te filluar karriere nderkombetare. Pas mbeshtetjes se RedBull si nje mega brend pason bashke menaxhimi i karrieres nga menaxhmenti i RedBull si dhe prezentimi si ambasador i brendit.