Pik të koronavirusit në Maqedoni nuk ka pas dhe nuk do të ketë (VIDEO)

Advertisment

Mjeku Nikolla Panovski thotë se pik të koronavirusit në Maqedoni nuk ka pas dhe as që do të ketë.

Ai në një intervistë për Tv Alfa thotë se sëmundja do të vazhdojë edhe më tej pa pasur ndonjë pik të veçantë.

Reklame

Panovski thotë se shkurtimi i orës policore është një mundësi e mirë. Sipas tij më mirë do ishte nëse fare nuk kishte orë policore.