Pipero qetëson shqiptaret: Një rikthim i virusit, mund të jetë me pasoja të lehta (VIDEO)

Advertisment

Pëllumb Pipero u shpreh se nëse ky virus nuk pëson ndryshime gjenetike dhe një rikthim i mundshëm do të ketë pasoja më të lehta.

Pipero: Nëse ky virus nuk pëson ndryshime gjenetike, gjasat janë të vogla që të pësojë, dhe një rikthim i mundshëm do të ketë pasoja më të lehta. Mos harroni se së paku, që kjo epidemi na ka mësuar diçka, që distancimi fizik dhe mjetet mbrojtëse do të mundësojnë zbutjen e valës së dytë.