Pjestari i UÇK-së akozon njerëz me emër dhe mbiemër për vjedhje në emër të tyre!

961
#

Sadri Ramizi nga Kosova  pjestar i UÇK-së, ka akuzuar disa persona se marrin para me qëllime të rrejshme, duke u thirrur në ndihmë por në fakt sipas Ramizit, janë njerëz manipulues.

Ky është postimi i tij:

Apel popullit shqipetar, komandanteve, ushtarve te burgosur me 2015…shume njerez po mledhin te holla ne emer te grupit te Kumanoves dhe Uçk-s, dijeni mire o komandanta se jane duke ju genjy qe te vjedhin para qe po harxhohen ne prostituta te gjithe jane duke ju genjy o komandanta, po kerkojn te holla njerz te ndryshem psh.permes Halit Sulis nga Shkupi e qarqe te ndryshme kinse per tju nxjerr juve RRENA jane se kan dertin e juj…Une personalisht do vij te vdes e te mos njollosem ju lus mos i besoni askujt …Une personalisht do ju tregoj se kush jan burrat sju jap premtime boshe sikur dikush e dini ju mire …Ju don vllavi shume.