Plaç,kitje në Tutunska Banka në Saraj

215
#

Para pak çastesh mësohet se disa persona të armatosur kanë hyrë dhunshëm dhe kanë grabitur NLB banka që është në hapsirat e Marketit Saraj.

POlicia ka arritur në vend të ngjarjes dhe po kryen hetimet, ndërkohë që ende nuk është bërë e ditur shuma e vjedhur dhe identiteti i grabitësve.

Punonjësit dhe vizitorët janë ndjerë të frikësuar nga ky sulm Kjo ështe hera e dytë brenda këtij viti që vidhen ekspoziturat e NLB banka nga banda të armatosura. /Tetova1