Plaku militant hallakatet në protestë, i drejtohet Kurtit: Të kallxojmë na ty me t’29’tin

Një i moshuar në protestën e sotme ka shpërthyer në fyerje kundër kryeministrit Albin Kurti duke e quajtur “Albin Qeni” dhe “Albin Hajni”.

Ai e paralajmëroi kryeministrin Kurti se do të marrë pjesë edhe në protestën tjetër me 29 janar, raporton Gazeta Express.

Reklame

“Të kallxojmë na ty me t’29’tin”, tha ai në përfundim të protestës.

Protesta e sotme pati qindra pjesëmarrës të cilët kundërshtuan propozimin për shtrenjtim të rrymës.

Në marshin protestues pati thirrje të tjera kundër kryeministrit Kurti duke e quajtur “Albin rrenci” dhe “Albin mashtruesi”.

Protestuesit u nisën nga sheshi Zahir Pajaziti dhe e përfunduan protestën para qeverisë.