Plaku nga Tetova: I garantoj opozitës, nuk ke “takat” me e hedh nga pushteti Ali Ahmetin!

71

Plaku nga Tetova, Kurtish Ejupi, 86 vjeç thotë:

Axha Tish, thonë se do mbahen zgjedhje të parakohshme!

Çka mund me thënë?

Axha Tish:Me më pyet mua, unë nuk jam për zgjedhje!

Por, nejse, le të mbahen, nëse kanë para për të harxhuar!

Por mos mendoni se mund me ndryshu diçka në të mirë!Kjo punë kështu do vazhdojë!

Axha Tish, opizita kërkon zgjedhje të reja?

Axha Tish:Opozita nuk di çka kërkon, po sipas meje kjo nuk është opozitë, kjo është asnisend!Po le provoj, por

po ju them, shumë drejt se kjo opozitë nuk e ka “takatin: me e rëxu nga pushteti Ali Ahmetin!Dikush nerviret pse thme kështu,

kurse ato që janë Alinë gëzohen, por unë flas drejt dhe nuk ma ndinë p alla as për pozitën e as për opozitën; unë jam penzioner!

Ani de, le provojnë, le futen në zgjedhje, po le ta ditë se shqiptarët nuk mashtrohen më pa një gisht mjaltë; shqiptarët nuk të votojnë pa pas interes; harrojeni këtë punë; interes shqiptarët kan më shumë nga BDI-ja se nga opozita; opizita pret te dera me u fu t në pushtet me fitu diçka, BDI është 18 vite, ka punësu aq sa ka punësu dhe ato vota i ka kur të duash; opozita çka ka bë dhe çka do bëjë në këto rethana unë se di!

Dafina Tosuni.MAQEDONIASHQIPTARE.COM