‘Pleqtë e burrnia’ e LDK së nuk e kanë hallin e Kosovës

“VV do e ketë shumë vështirë ta ‘çlirojë’ Kosovën nga një kastë e vjetër politike e cila e ka frikë të vërtetën për vetveten andaj nuk e intereson e ardhmja e vendit, por si të mbulojnë të shkuarën e vet! VV vonë e kuptoi se ‘pleqtë e burrnia’ e LDK-së nuk e kanë hallin e Kosovës, por si të mbeten përjetësisht pranë grazhdit të pushtetit që të majmë e të ofron privilegje.

Po pra Kosova do e ketë shumë të vështirë të çlirohet nga kasta politike që politikën e kupton si ‘biznes’ fitimprurës ku nuk duhet të investosh asgjë përpos papërgjegjësisë dhe paturpësisë!” Kim Mehmeti