Po bënte plazh gjatë karantinës, policia e largon përmes helikopterit (VIDEO)

Italia vazhdon të ketë ende njerëz të pabindur ndaj masave që janë marrë kundër pandemisë së koronavirusit.

Së fundmi është publikuar një video nga Palermo, ku një qytetar ka thyer karantinën dhe ka dalë të marrë rreze dielli në plazh.

Një helikopter me policë që bëntë kontrollin e zonës e ka para këtë qytetar dhe ulet buzë detit duke ngritur rërën dhe shkaktuar erë për të përzënë atë nga plazhi.

Qytetari largohet menjëherë dhe merr një mësim shumë të mirë. Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: