Po ndërtohet spital montazh me kapacitet 130 shtretër (FOTO)

Ministri i Shëndetsisë Venko Filipçe në rrjetin e tij social tregon se po ndërtohet një spital

Një spital i montazhuar me kapacitet deri në 130 shtretër spitalor po ndërtohet në Klinikën Infektive. Me këtë spital, klinika mbron nga mbipopullimi, dhe i jep stafit mjekësor mundësinë për të shpërndarë siç duhet burimet e tyre në luftën për të parandaluar dhe mbrojtur popullsinë nga koronavirus.

Reklame

Për më shumë ndiqni linkun e mëposhtëm: