Po vazhdojnë pritjet për ‘viza’ nga shqiptarët e Maqedonisë para ambåsadës gjermane

Këto janë pamjet që vijnë sot nga Shkupi ku para ambasadës së Gjermanisë vazhdojnë pritjet e shumta të shqiptarëve që duan ta lëshojnë vendin duke pritur viza pozitive.

Me të vërtetë pamje të mjerueshme sepse tanimë jemi në vitin 2020 dhe politika në vend ende nuk mund ti ndal të rrinjtë të ikin në gurbet.

Reklame

Ata thonë që ende kanë shpresë se do të bëhet mirë, por nevojat për jetesë i detyron të lëshojnë vendlindjen /tetova1