Polat Alemdar në telashe: Rr ezikon të denohet me 12 vite burg

Advertisment

Gjatë kohës që seriali turk “Lugina e Ujqërve” transmetohej, nuk kishte njeri që nuk e njihte dhe nuk e imitonte personazhin kryesor Polat Alemdar.

Necati Sasmaz, i njohur ndryshe si Polat Alemdar, kohët e fundit u raportua në media si pjesë e një skandali. Aktori akuzohet për shkelje të privatësisë.

Reklame

Konkretisht, bëhet fjalë për përgjimin e gruas së tij Nagehan Sasmaz, me të cilën aktori donte të divorcohej. Ishte Nagehan ajo që ngriti një proces gjyqësor kundër Nexhati me akuzat e “c ënimit të privatësisë dhe jetës private”.

Për shkak të kësaj shkelje të të drejtave të saj, aktori kër cënohet me bur*gim deri në 12 vjet.