Policët e testuar në Tetovë, dolën negativ në testin e Koronavirusit (VIDEO)

Pas lajmit se njëri nga policët e sektorit të policisë Tetovës doli pozitiv me Koronvirus menjëherë u moren masat për izolim dhe testim e gjithë atyre që kishin kontakt me policin e infektuar.

Nga sektori i policisë së Tetovës thonë se derimë tani janë izoluar policët, por ato te njejtit kanë rezoltuar negativ ndaj Koronavirusit por do të qëndrojnë 14 ditë në karantinë.

Gjithashtu është bërë dezinfektimi i objektit të MPB-së Tetovë./tetova1