Policia arr.eston dy persona nga Çairi, ja çka u është gjetur në shtëpi

78

Nga MPB njoftojnë se gjatë ditës së djeshme janë arr.estuar dy persona nga Çairi i Shkupit. Gjatë kontrolli të mëparshëm policia kishte gjetur në vendbanimin e të arr.estuarve një matëse digjitale në të cilën kishte mbetje të materies p.luhur që d.yshohet të jetë su.bstancë n.arkotike.

“Me datë 22.08.2019 në ora 13:15 personat, B.L. (50) dhe vëllai i tij M.L. (48) janë arr.estuar në Stacionin Policor të Bit Pazarit, pas një kontrolli të mëparshëm nga policia në shtëpinë e tyre në Çair, me urdhër të gjykatësit të procedurës paraprake nga Gjykata Themelore në Shkup 1. Gjatë kontrollit, në një matëse digjitale është gjetur ma.terie p.luhur që dy.shohet të jetë dr.ogë, dorëzuan për ek.zaminim ekspert. Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të paraqitet padi përkatëse”- thonë nga MPB.