Policia del me detaje për pl agosjen e djeshme në Tetovë

Siç bëjnë të ditur nga Ministria e Punëve të Brendshme, personi R.M (38) nga Tetova ka denoncuar se në rrugën ‘Lubotenska’ në Tetovë,

me mercedes kanë ardhur personat me inicialet N.B (31) dhe A.B (38), të dy nga fshati Lacë pas një fjalosje me bashkëshortin e saj Sh.M (40) nga Tetova,

Reklame

kanë shkrepur disa pl umba drejt tij dhe kanë ikur nga vendi i ngjarjes.

Personi i pl agosur në Qendrën Klinike të Tetovës dhe atje i është konstatuar lëndimi i rëndë trupor.