Policia “g.odet” në Çair, arr.estohen 7 persona

46
#

Shtate persona kanë r.ene mbreme ne pr.angat policore në lagjen Çair, njofton policia.

Ata janë arr.estuar në lagjen Cvetan Dimov, pasi gjate kontrollit u është gjetur mar.ihuanë, transmeton Gazeta Lajm.

Behet fjale për personat A.G. (28), A.A. (32), A.K. (28), B.A. (26), V.K. (32), N.E. (31) dhe E.A. (32) të gjithë nga Shkupi. Ata jane arr.estuar në stacionin policor Bit Pazar.