Policia i ka arresstuar dy kërcimtare në Tetovë, njëra nga Kroacia, tjetra nga Shqipëria

36

Dy banore të Kroacisë dhe Shqipërisë janë kapur në një objekt hoteliere në Tetovë dhe janë dorëzuar për procedurën e mëtutjeshme policore, informon Ministria e Punëve të Brendshme, njofton Portalb.mk.

“Në Tetovë, në rrugën “Kole Nedellkoski” në objektin hotelierik, zyrtarët policor të SPB – Tetovë, rreth orës 00:30 kanë kryer kontroll dhe e kanë kapur A.Xh. (30) nga Kroacia dhe F.S. (23) nga Shqipëria, të cilat kanë punuar si kërcimtare. Të njëjtat janë arrestuar dhe janë dorëzuar për procedurë të mëtutjeshme”, thonë nga MPB.