Policia ka ndërprerë një dasmë me 200 mysafirë në Haraçinë

Advertisment

Mbreme rreth orës 21:30 zyrtar policore dhe të Inspektoratit të tregut kanë ndërprerë një dasmë në një objekt hotilerik në Haraçinë, mëson TV SHENJA.

Në objektin ka pasur rreth 200 persona, ndërsa policia ende është në objektin.

Reklame

Po ashtu gjatë javës së kaluar policia kishte intervenuar në fshatin Gllumovë për të ndërprerë një dasmë në një objekt hotilerik, në të cilin kishin qenë të ftuar 250 persona.