Policia konfiskon a rmë dhe municion në Tetovë

54

Një ar më automatike, një pis toletë dhe municion janë gjetur në një shtëpi në fshatin Kopanicë të Tetovës, njoftojnë nga policia.

Sipas MPB-së, dje është privuar nga liria personi B.Z (32) nga fshati Kopanicë të Tetovës, pasi në shtëpinë e tij, gjatë një kontrolli të ekzekutuar me urdhër të gjykatës, janë gjetur dhe konfiskuar një pu shkë automatike, një kornizë me 19 p lumba të kalibrit 7.62. milimetra, një pis toletë Barretta, 162 plu mba të kalibrit 7.62 mm dhe një plumb të kalibrit 7.65 mm.

B.Z pas kësaj është mbajtur në Stacionin Policor Tetovë për sqarimin e plotë të çështjes. Ai do të sillet para gjykatësit sot në procedurë paragjyqësore në Gjykatën Themelore të Tetovës.