Policia mblidhet në rrugën e Ilindenit për spot publicitar

Advertisment

Mbi pesëdhjetë automjete të policisë kanë defiluar mbrëmjen e sotme në rrugën Ilindenska dhe në parkingun e Qendrës Sportive Boris Trajkovski, me sirena të ndezura për të incizuar një spot publicitar me rastin e festës së policisë më 7 maj, ndërsa rrugët e Shkupit janë boshe për shkak të orës policore.

Nga ana tjetër zëvendësministrja teknike Petrovska, ka thënë se ajo distancohet dhe nuk merr pjesë në regjistrimin e spotit publicitar ndërkohë që policia duhet të jetë në krye të detyrës gjatë orës policore dhe jo të merret me spote pubilictare.