Policia në Hamburg ndalon kolonën e dasmorëve shqiptarë, gjen ar*më dhe dr ogë(FOTO)

73
#

Policia gjermane ka ndaluar një kolonë dasmorësh shqiptarë dhe pas një kontrolli ka gjetur bom ba tymuese, gëzhoja fish ekësh, mari huanë.

Ngjarja ka ndodhur në Hamburg në afërsi të stacionit hekurudhor Dammtor.

Me këtë rast autoritetet kanë thënë se kanë ndaluar një kolonë prej 20 automjetesh.
Dëshmitarët që kanë parë një kolonë makinash të një dasme shqiptare kanë ala*rmuar policinë pasi kanë dëgjuar zhurma të ngjashme me ato të të shtë*nave me ar më zja*rri shkruan TAG24. Me atë rast policët kanë kontrolluar shumë makina dhe kanë gjetur, mari huanë, bom*ba tymosëse dhe gëzhoja fishe kësh të plu*mbave.

Ende nuk është e qartë nëse objektet e gjetura bom bat dhe gëzhojat e fishe këve, lidhen me të shtë nat e dëgjuara.

Po ashtu, policia deri tash nuk ka ofruar të dhëna nëse bëhet fjalë për ar më frikësuese ose të ndonjë kalibri tjetër.

Autoritetet përgjegjëse kanë nisur hetimet.