Policia po ruan shtëpinë e pronarit të Besa Trans

“Ata janë pronarë të “Besa Trans”, kompania e transportit që organizoi udhëtimin fatal të udhëtarëve nga Maqedonia në Stamboll dhe që gjatë kthimit në Shkup ndodhi ak sidenti i rëndë”, thuhet në reportazhin e televizonit nacinal bullgar BNT.

Sipas televizionit, shtëpia e vëllezërve aktualisht ruhet nga policia për shkak se njëri prej tyre ka marrë kërcënime me vd ekje.

Reklame

Ai dhe vëllai i tij janë ende në Bullgari.