Policia rrugore në Shkup dhe Tetovë do të pajiset me kamera

Advertisment
HTML Image as link

Përmes instalimit të kamerave në pajisjet e zyrtarëve policore Ministria për Punë të Brendshme do t’i lu ftoj parregullsitë në trafik dhe njëkohësisht do të minimizoj ndikimin e faktorit njeri.

Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski theksoi se vetëm kur të mos ketë ndikim nga faktori njeri,

Reklame Reklamë:
Qries

atëherë do të ketë rezultate më të mira, nuk do të ketë selektim dhe do të kemi transparencë më të mirë.