Policia speciale futet në Haraçinë dhe Hasanbeg, ja kush është arr.estuar!

90

Policia speciale sonte eshte futur në Haraçinë dhe Hasanbeg, sipas informacioneve te para jozyrtare ja kush është arr.estuar!

Gazeta Vecer në gjuhën maqedonase shkruan se forcat speciale sot në mengjes kanë kryer aksion në Hansanbeg dhe në rrethinen e Haraçinës. Sipas kesaj gazete, aksioni eshte kryer sot në mengjes dhe me kete rast jan arr.estuar disa persona te te cilet janë gjetur a.rmë dhe para. Aksioni ka qenë vazhdim i aksionit qe u realizua para një muaji.