Policia zvicerane arreston tre punëtorë nga Maqedonia

AdvertismentCustom Text

Në qytetin e Ruthit në Zvicër, policia zvicerane të premtën në mëngjes ka arrestuar tre shtetas të Maqedonisë së Veriut, përderisa e kontrolluan një kantier ndërtimi.

Ata nuk kanë mundur të identifikohen me ndonjë lejeqëndrim, apo me ndonjë leje pune. Si pasojë e kësaj, edhe punëdhënësi i tyre do të denoncohet.

ReklameCustom Text

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut, me moshë 50, 49 dhe 44 vjeçare, u punësuar si punëtorë krahu në një kantier.

Policia e St. Gallenit të shtunën njoftoi se kanë filluar procedurat penale. Që të tre personat janë të arrest dëbimi.