Policja që dyshohet për vr asjen e familjarëve ishte me probleme psiqike?

Policja Valdete Bllaca, që sipas prokurorisë dyshohet se rreth orës 13, ka vr arë 4 anëtarë të familjes dhe në fund veten, ishte degraduar nga detyra për shkak të problemeve psiqike.

Policja që dyshohet për vr asjen e shumëfishtë ishte degraduar për shkak të problemeve psiqike
Sipas burimeve nga prokuroria ajo ka qenë police e trafikut.

Reklame

Insajderi merr vesh nga burime brenda policisë se policja Valdete Bllaca ka vuajtur nga problem psiqike.

 

Sipas këtyre burimeve ajo ishte degraduar nga pozita që të cilën e mbante për shkak të paqëndrueshmërisë psiqike.