Politikanit maqedonas i pengojnë gratë me mbulesë ,Shkupin e quan Kabul i Afganistanit

Politikani maqedonas, njëherit kryetari i partisë Makedonski Koncept, Petar Bogojeski, i pèngõjnë gratë e mbułuàra me shami, përcjell NMK-Post.

Në një status në rrjetin social facebook, Bogojeski irõnizõn kèq me gratë e mbułuàra me shami. Si duket i pèngõjnë gratë e mbułuàra dhe nuk mund t’i pranoj si pjesë e shoqërisë në Maqedoni.

Duke vazhduar më tej, ne statusin e tij, Bogojeski Shkupin e quan edhe si Kabul i Afganistanit.