Politikanja shqiptare Majlinda Sulejmani nga Zvicra, ka një porosi për mërgimtarët

Te dashur miq !!!

Prapë covid19 na tronditi edhe pushimet verore ne “memedhe” ku me padurim e prita verën! Por sidoqoftë nuk u realizua as ky pushim dhe as projektet që i pata ndermend!

Reklame

U bëj apel gjithë gurbetqarëve – që t’jen “dorëhapur” sepse pa diasporë do te humben trojet shqiptare! Sepse te ardhurat e verës mungojne! Mbasi nuk mundemi te bëjm pushimin ne “memedhe” do te isha falenderuese nëse cdo person që jeton ne diasporë – t’undimojë personave te afërt që jetojne ne “memedhe” sepse popullata ështe ne krizë!

Mos i bëni publike “ndihmat” dhuroni anonim! Sepse cdo ndihmë që dhurohet gjatë pandemise – jan gjithë ata falenderues!

Tri javë pushim ne Kosovë ishin normalisht te preferuarat e gjithë gurbetqarëve – por mbasi nuk na lejojne rrethanat – kështu duhet ta akceptojme gjëndjen e jashtzakonshme!

Mbi gjitha duhet tju ndihmojme ketyre shtresave – pa mendu dy here: “Nenat vetushqyese, te moshuarit, personave me probleme sociale, femijëve bonjake, personave me aftësi te kufizuara, institucionet humanitare, viktimat e kovidit!

Mos ti harrojme as dasmat, restorantet, kengetaret etj. edhe pse “ndoshta” do te kritikohem – por edhe ata kane nevojë për moneta!

Dhe prapë i falenderoj institucionet që po përballen me covid19! Gjithë spitalet, mantelbardhët etj. Ju dhashte zoti begati gjat gjithë jetës!

Unë ndihmoj – po Ti?

#kunder covidit – por për tokën tone!, ka shkruar Majlinda ne profilin e saj ne Facebook.